ACRYGEL
Cand gelul intalneste acryl-ul, se creeaza fuziunea perfecta pastrand doar ce este mai bun din ambele produse. 

Dupa ce descoperi Acrygel-ul de la I Love Nails, cu siguranta te vei indragosti de cat de usor si rapid se lucreaza. Sa nu mai vorbim si de pretul la care il poti achizitiona, care este un chilipir raportat la calitatea si rezistenta sa, precum si la alte produse similare de pe piata. 

Acrygel-ul oferit spre vanzare de catre I Love Nails este fabricat in Germania, de producatori cu vechime pe piata de profil.Acrygel-ul este un hibrid perfect intre gel si acryl, care imbina tot ce este mai bun din ambele produse, rezultand un produs mai stabil decat un gel obisnuit, si mai flexibil decat un acryl.

Este un produs foarte stabil, care nu va curge de pe unghie in timpul aplicarii, si lasa astfel timp nelimitat pentru a fi prelucrat. Aceasta caracteristica ajuta atat tehnicienele aflate la inceput de drum, care au nevoie de putin mai mult timp pentru constructia unghiilor tehnice, cat si tehnicienele avansate, deoarece iti lasa timp sa lucrezi mai multe unghii inainte sa le usuci in lampa.

Acrygel Camouflage 1 este extrem de usor de modelat, care necesita minima pilire dupa uscarea in lampa, cu un miros insesizabil (fata de acryl-ul traditional), mult mai rezistent pe unghii, perfect pentru orice tip de constructie si pentru tehnica prin Ciupire (Pinching), si care creeaza un strat minim lipicios (sweat layer) dupa uscarea in lampa.

Este potrivit atat pentru uscarea in lampa UV cat si LED.

Sfat: Aplica Acrygel-ul in strat subtire pe unghie, si incearca sa nu folosesti foarte mult Cleaner pentru modelarea sa, ci doar atat cat este nevoie. Un strat prea gros de acrygel se usuca greu in lampa, si prea mult lichid folosit in timpul modelarii il poate face mai fragil dupa uscare.

Timp de uscare:    UV: 120 sec   /   LED: 90 sec


Mod de aplicare:

- se pregateste unghia in mod obisnuit
- se aplica baza in strat subtire (Bond), dupa care se usuca in lampa FARA sa inlaturati stratul lipicios
- cu spatula luati cantitatea de Acrygel dorita si aplicati pe unghie
- umezeste pensula in Cleaner de cate ori simti nevoia, si modeleaza acrygel-ul in forma dorita
- usuca in lampa si pileste, daca este necesar
- poti aplica culoarea dorita si usuci in lampa, sau sa sigilezi unghia cu Finish Gel


https://ilovenails.ro/home/520-acrygel-camouflage-1-50ml.htmlhttps://ilovenails.ro/home/521-acrygel-camouflage-2-50ml.htmlhttps://ilovenails.ro/home/527-acrygel-white-50ml.htmlhttps://ilovenails.ro/home/525-acrygel-natural-pink-50ml.htmlhttps://ilovenails.ro/home/523-acrygel-natural-clear-50ml.html

Pensula pentru acrygel o gasesti aici la un pret foarte bun: https://ilovenails.ro/home/546-pensula-pentru-acrygel.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu