Curs Stilist Protezist de Unghii - Acreditat
O frumoasa meserie s-a nascut din pasiunea pentru frumos: cea de Stilist Protezist de Unghii, unde vedem zi de zi cum se creaza adevarate opere de arta pe unghii.

De la executii simple de French, sau intr-o singura culoare, la modele extravagante, complicate si complexe, unghiile au devenit o panza pusa la dispozitia imaginatiei artistului, a stilist protezistului de unghii false.

Dar ce te faci cand imaginatia ta este plina de modele care mai de care mai spectaculoase, dar mana nu pare sa coopereze cu viziunea din mintea ta? Iti trebuie un inceput cu cunostinte de baza solide, bine explicate, atat in teorie cat si practic, care sa te ajute sa ajungi la nivelul imaginatiei tale.

Cursul de Stilist Protezist de Unghii trebuie sa fie bine structurat, predat de o persoana care nu doar are experienta in practica, ci si in predare si explicare. Si exact de genul acesta de profesor vei avea parte la Cursul organizat de I Love Nails in parteneriat cu Centrul de Consultanta si Studii Europene (CCSE). 

Produsele folosite la curs sunt fabricate in Germania, de catre producatori cu vechime pe piata produselor pentru unghii false, si sunt asigurate in cadrul cursului.

Pentru asigurarea unui bun inceput in aceasta frumoasa meserie, Cursul de Stilist Protezist de Unghii este Acreditat ANC, si recunoscut international. La ce te ajuta acest lucru? Fie ca doresti ca la sfarsitul cursului sa te angajezi intr-un salon, sau sa-ti deschizi propria afacere, sau PFA, diploma acreditata iti ofera aceste posibilitati. Spre deosebire de o diploma neacreditata (de participare), cu care nu ai niciun fel de acoperire.

Stim ca sunt persoane care doresc sa isi schimbe meseria, si vor sa urmeze aceste cursuri pentru a-si indeplini visul sau pasiunea, si atunci am gandit un program flexibil, care sa te ajute sa frecventezi cursurile fara sa iti afecteze programul de la actualul loc de munca.

Stim de asemenea si ca este perioada vacantelor, si am aplicat un Pret Promotional de vara care sa iti vina in ajutor. De ce? Ca sa nu mai ai scuze. Sa incepi de azi sa faci ceva pentru visul tau de a fi artist de unghii. Fara amanari, fara piedici, fara pretexte. Fa acum pasul catre cine vrei sa fii!

Suna azi si intreaba-ne orice vrei sa stii. Te vom ajuta cu drag in orice ai nevoie 😊

Tel: 0753620820 / 0729515545


Succesul tau este multumirea noastra!

I❤Nails


www.ilovenails.ro
https://cursuriccse.ro/
https://www.facebook.com/cursuri.calificare.recalificare/photos/a.509950665821789.1073741831.470296006453922/1041187079364809/?type=3&theater


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu