Geluri 3 in 1 - GermaniaVa prezentam azi gelurile noastre 3in1, care va vor ajuta in crearea unghiilor false perfecte.ABG-M Builder Gel este un gel de constructie profesional de calitate superioara fabricat in Germania.

Acesta usureaza munca oricarei manichiuriste sau stilist-protezist datorita simplitatii cu care se modeleaza. In acelasi timp detine si abilitati de Bonding, ceea ce ii permite sa fie folosit si pe post de gel 3in1. Gelul este auto-nivelant, proprietate ce te scapa de pilirea insistenta efectuata in mod obisnuit dupa uscarea gelului in lampa.

ABG-M Builder Gel este transparent, are vascozitate ridicata, nu are acid adaugat, doar cel care se gaseste in mod natural in gelurile Builder, si este un gel stabil, care nu isi modifica vascozitatea la temperaturi inalte.


Mod de aplicare:

- se aplica dupa aplicarea bazei (Bond) si a gelului Camouflage (acolo unde este cazul) - cand este folosit ca gel de constructie, sau singur, cand este folosit ca gel 3in1

- se usuca in lampa si se trece la pasul urmator - aplicarea gelului colorat sau sigilarea unghiei daca se doreste obtinerea unghiilor cu aspect natural


Timp de uscare:    UV: 120 sec   /   LED: 90 sec


Acest gel este unul dintre cele mai bine vandute geluri de catre laboratorul din Germania care il creeaza, datorita calitatilor sale excelente si stabilitatii conferite in momentul stilizarii pe unghie.

https://ilovenails.ro/home/363-abg-m-builder-gel-30ml.html

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤Hyper Sensitive este un gel de calitate superioara fabricat in Germania, special conceput pentru persoanele predispuse la alergii, inlaturandu-se din compozitia lui ingredientele care pot provoca alergii. Gelul 3in1 Hyper Sensitive este un gel de constructie transparent, cu vascozitate scazuta, ce poate fi folosit atat ca baza, cat si pentru modelare si sigilare, fiind usor de modelat si de aplicat, fiind recomandat pentru unghia naturala sau tipsuri.

Gelul se foloseste cu Primer fara acid.

Timp de uscare:    UV: 120 sec   /   LED: 90 sec

https://ilovenails.ro/home/36-gel-uv-love-hyper-sensitive-50g.html

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤Milky Rose este un gel de constructive fabricat in Germania, de culoare roz, cu vascozitate scazuta, ce poate fi folosit atat ca baza, cat si pentru modelare si sigilare.

Gelul 3in1 Milky Rose este usor de modelat si de aplicat pe unghia naturala, pe tipsuri sau sabloane, oferind un luciu puternic si de durata.

Timp de uscare:    UV: 120 sec   /   LED: 90 sec

https://ilovenails.ro/home/32-gel-uv-love-milky-rose-50g.html

❤❤❤❤❤❤❤❤❤Gelul UV 3in1 Lila este un gel de constructie de calitate superioara fabricat in Germania, cu vascozitate medie, transparent, ce poate fi folosit atat ca baza, cat si pentru modelare si sigilare.

Gelul UV 3in1 Lila este usor de aplicat si de modelat atat pe unghia naturala, cat si pe sabloane si tipsuri.

Timp de uscare:    UV: 120 sec   /   LED: 90 sec

https://ilovenails.ro/home/34-gel-uv-love-lila-50g.html


❤❤❤❤❤❤❤❤❤Gelul UV 3in1 Milky Way este un gel de constructie transparent, fabricat in Germania, cu o consistenta laptoasa si vascozitate medie, ce poate fi folosit atat ca baza, cat si pentru modelare si sigilare. Gelul UV 3in1 Milky Way este usor de modelat si de aplicat pe unghia naturala, pe sabloane sau tipsuri.

Timp de uscare:    UV: 120 sec   /   LED: 90 sec

https://ilovenails.ro/home/30-gel-uv-love-milky-way-50-g.html
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu