CONCURS


A trecut ceva timp de la ultimul concurs avut, si ne-am gandit ca ar fi timpul sa mai organizam unul šŸ˜Š

Regulile concursului sunt foarte simple, ca de fiecare data, si tot ce trebuie sa faceti este sa urmati 3 pasi simpli care va asigura locul in tragerea la sorti:1. Sa dati Like paginii de facebook I Love Nails

2. Sa distribuiti public postarea cu concursul

3. Sa lasati comentariu cu "Particip"De data aceasta am vrut sa ne concentram pe oja semipermanenta I Love Nails Polishgel, si sa va oferim ca premiu o culoare, Red Passion, si un Base & Top Coat, adica exact ce trebuie pentru o manichiura semi.

Polishgel Red Passion ne-a parut alegerea perfecta avand in considerare ca este una dintre cele mai cerute culori din gama noastra de semipermanenta, si se apropie cu pasi repezi si Craciunul, in care rosul este intotdeauna vedeta šŸ˜‰.

Alegerea Base & Top Coat-ului a venit apoi firesc, pentru ca am dorit sa oferim castigatoarei posibilitatea de a executa o manichiura semi completa: culoare si Baza si Top (2in1).

Concursul se desfasoara cu ajutorul paginii de facebook Concursuri de top, intre 12.11 - 03.12.2018, iar castigatoarea va fi anuntata in data de 04.12.2018.

Nu uitati ca pentru a putea intra in tragerea la sorti este nevoie sa respectati cei 3 pasi simpli prezentati mai sus: Like paginii de facebook I Love Nails, sa distribuiti public postarea cu concursul si sa lasati comentariu la postare cu textul "Particip".

Multa bafta fetelor si spor la unghiute šŸ˜˜❤šŸ’…      
Photo credit: I Love Nails (Anina Azizam SRL). Unghiutele frumoase din fotografie sunt opera clientei noastre Simona nails BĆ¢rlad
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu